Неозаглавен дизайн.png

Героите от дигиталната поредица 
"Твоята суперсила!"
постепенно завладяват клиники и отделения.

Носят отборен дух,...

... огромни сърца ...

... и светли умове.

Заразяват с ентусиазъм,...

... провокират волята и любопитството ни.

Те разказват за своите професии и ни помагат да погледнем от друг ъгъл работата на медицинските специалисти. Техните разкази са доказателство, че медицинските професии са възможност за уникална професионална реализация, за натрупване на неповторим жизнен опит, за практическа и теоретична научна дейност. Това са професии - призвания, които преосмислят ежедневния труд и превръщат професионалното развитие в дълбоко личностно удовлетворение. Именно тази страна на медицинските специалности цели да покаже дигиталната инициатива "Твоята суперсила!".

Преди всичко тя е насочена към младежи, на които предстои изборът на професия. Чрез видеата от поредицата "Твоята суперсила!" ние се срещаме с реални медицински специалисти, които от първо лице разказват за работния си ден, за предизвикателствата в професията, за избора си да останат и да практикуват в България. Може би искра вдъхновение ще стигне както до онези медицински герои, които са в началото на пътя си, така и до тези, които вече са се посветили на някоя от тези достойни професии.

Каним всеки, който разбира важността и потенциала на дигиталната поредица "Твоята суперсила!", да се абонира за канала ни в YouTube и да последва страницата ни във Facebook. Надяваме се заедно да извоюваме велики победи. 

През април 2021 година проектът "Твоята суперсила!" участва в акселератора Digital Indie Lab, проведен от фондация "Сингъл Степ" и подкрепен от Google Impact Challenge. След успешно разработване и представяне на проектната идея, "Твоята суперсила!" спечели грант, чрез който реализирането на видеата стана възможно. Благодарим за доверието!

2_Banner_2-1.png