top of page

В MedicalSpace.org

създаваме допълнителни учебни ресурси за изучаващите медицински специалности и за кандидат-студенти.
Реализираме кратки медийни формати, за да популяризираме здравни каузи и активно използваме социалните мрежи за формиране на активна, въвлечена и ангажирана общност.
Подкрепяме каузи, личности и организации, които споделят нашите ценности.
  • 1
  • 2
  • 3

Мисия

Справедлив достъп до
качествено медицинско образование
от поколение за поколение

Ценности

Екипажът на MedicalSpace

Винаги бодри и пълни с идеи…

Екипът на MedicalSpace е отворена и разнородна микро общност. Учредители на сдружението са Катерина Костадинова, Мартин Кръстев, София Аспарухова, Марио Митончев, Доника Везирска, Ива Апостолова, Кирила Атанасова. Всеки използва своите неповторими суперсили, за да постигаме заедно определената мисия.

Сформирахме и екип от студенти - автори на съдържание, които изучават медицински специалности и подготвят учебни материали за кандидат-студенти. 

През 2023 година стартирахме и вътрешна менторска програма, за да разширим познанията си по дигитално и социално предприемачество.

Постижения

Платформата MedicalSpace.org стартира през 2021 година като един от победителите в акселератора Digital Indie Lab 2021, подкрепен от Google Impact Challenge и реализиран от фондация Single Step. Със спечеления от акселератора грант реализирахме първите епизоди от поредицата “Твоята суперсила!”.

През 2022 година MedicalSpace.org беше избран сред петте големи финалисти в "ПРОМЯНАТА" - най-голямата социално отговорна инициатива на фондация Reach for Change и Нова Броудкастинг груп. В конкурса участваха 85 организации от цялата страна. Предложението ни премина през няколко етапа на селекция, достигна до акселератора на ПРОМЯНАТА - интензивна програма за социално предприемачество и до края на юни 2023 година работим с менторите на програмата в рамките на инкубатора на ПРОМЯНАТА.

20221101_195025.jpg

В момента сме част от LET’s GO - програма за предприемачество за НПО, организирана от Български център за нестопанско право. Участваме в богата семинарна програма, която обхваща теми като счетоводство за НПО, разработване на бизнес модел, маркетинг и комуникации.

Убедени сме, че времето, което инвестираме, за да развиваме компетенциите си в областта на социалното предприемачество, ни помага да реализираме по-успешни образователни решения и да достигаме до все повече деца и младежи, които имат нужда от нашата помощ. Най-голямото ни постижение е да бъдем полезни.

1.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page