top of page

Часът на асистента

"Часът на асистента" е медийният ни проект, който среща отблизо и по приятелски настоящи и бъдещи студенти с преподаватели в медицинските университети.

 

Как става това?

Нашите научни агенти, по ваша препоръка или по тяхна собствена преценка, избират вдъхновяващ преподавател, който да участва в рубриката. Той, разбира се, се съгласява, защото на чаровници като нас трудно се отказва! 

 

Следва подбор на въпроси в рамките на една седмица, който се прави не от кой да е, а от вас самите - нашите читатели. Това е чудесен шанс да зададете важни питания относно следването, различните специалности, динамиката около тях, научната дейност, клинични случаи и много други. Пълноценни отговори на такива въпроси биха дали само хора "от кухнята".

 

Наша грижа е да обединим най-честите и вълнуващи въпроси в общ документ, който предоставяме на гостите в "Часът на асистента". Когато получим техните отговори, бързаме да ги споделим с вас с надеждата, че ще изпитате същото вълнение от първия прочит, което усещаме и ние! 

 

Интервютата могат да бъдат намерени както в блога на MedicalSpace.org, така и в профилите ни във Facebook и Instagram, където редовно се грижим за това да не скучаете.

 

Автор на рубриката "Часът на асистента" е София Аспарухова - част от екипажа на MedicalSpace като Social media wizard и студент по дентална медицина в МУ-София. 

 

Ако и вие се сещате за любим преподавател, от когото можем да научим нещо ново и полезно, не се колебайте да се свържете с нас!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Ето какви послания ни оставиха нашите гости

1.png

Д-р Калина Колева за
"Часът на асистента"

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page